Bij Brasserie In 'T Groen ziet het er in ieder geval heel erg lekker uit.
Bij Brasserie In 'T Groen ziet het er in ieder geval heel erg lekker uit. (Foto: Brasserie In 'T Groen)

Heiloo geniet van de Wijnroute

HEILOO - Om de zomer goed te beginnen en het terrasseizoen in te luiden, vindt vandaag, 18 mei 2019, alweer de vierde editie van de Heilooër Wijnroute plaats. Traditiegetrouw serveert elke locatie een smakelijk gerechtje, passend bij de gekozen wijn. Elke deelnemende locatie heeft weer haar uiterste best gedaan om de wijn-spijscombinatie(s) zo kloppend mogelijk te maken. 

De deelnemers genieten van heerlijke hapjes. Bij Brasserie In 'T Groen wordt er een in gin gemarineerde zalm met zoet zure komkommer, mierikswortel crème en een blini van dragon geserveerd. Bij Café de Wit/ Tumi genieten de deelnemers van een steak tartare met een kwarteleitje en een chip van Parmezaan. Bij De Kamer wordt er een wonton met lamsstoof geserveerd, met amandelen en Ras- el Hanout mayonaise. Bij Fletchter/ Kwartje Koffie genieten de deelnemers van gevulde gao pau met een oosters gelakte porkbelly, een asperge tapenade met fijne groente, gereserveerd met een balsamico siroopje. Bij Plaza Cinco wordt er een brioche met een filet american van gerookte makreel en een tartaar van Hollandse asperges geserveerd. Bij Il Corso ontvangen de deelnemers een rijstsalade met verse zalm, selderij en citroen. Gefrituurde risottoballetjes met vlees, saffraan en mozzarella. Tot slot serveert Herberg Jan een aspergeroomsoep met een crostini met kalfspastrami. 

Hmm... Spring jij al op de fiets? 

Meer berichten