Het wordt weer volop genieten van mooie wijnen en smakelijke gerechtjes tijdens de Heilooër Wijnroute.
Het wordt weer volop genieten van mooie wijnen en smakelijke gerechtjes tijdens de Heilooër Wijnroute. (Foto: aangeleverd)

Wegens succes vierde editie Heilooër Wijnroute

HEILOO - Ben je een liefhebber van heerlijke wijnen en culinaire gerechten? Dan is dit je kans! Op zaterdag 18 mei vindt alweer de vierde editie van de Heilooër Wijnroute plaats. Uiteraard serveert iedere locatie een smakelijk gerechtje, passend bij de gekozen wijn. Elke deelnemende locatie heeft weer zijn uiterste best gedaan om de wijn spijs combinatie(s) zo kloppend mogelijk te maken.

De wijnroute gaat om 14:00 uur van start, de route mag je zelf bepalen. De stempelkaarten à € 3 per stuk zijn vooraf en op de dag zelf verkrijgbaar bij de deelnemende locaties. Naast de overheerlijke combinatie van wijn en spijs ontvangt iedere deelnemer een presentje bij aankoop van een stempelkaart. Misschien een kleine moederdagtip: de kaarten zijn vanaf nu al bij elke locatie te verkrijgen.

De deelnemende locaties zijn: Herberg Jan, De Kamer, ll Corso, Plaza Cinco, Café de Wit/Tumi, Fletcher Hotel restaurant Heiloo en Brasserie in 't Groen.

Alle locaties hebben één ding gemeen: ze zijn perfect voor een onderbreking van uw fietsroute!

Laat je verrassen door de heerlijke wijn-spijscombinaties. Dus beste fijnproever, spring op de fiets en maak er een mooie start van de zomer van. Tot zaterdag 18 mei.

Meer berichten