Foto:

Tweede Zomerkamp Heiloo

HEILOO - Zomerkamp Heiloo is een week vol spellen, activiteiten, avontuur en plezier!

Na het grote succes van vorig jaar organiseren de Buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo dit jaar weer een zomerkamp op de ijsbaan van Heiloo. Het Zomerkamp vindt dit jaar plaats van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli. Zomerkamp wordt begeleid door een groep enthousiaste vrijwilligers, die nu al druk bezig zijn met het opzetten van een leuk programma!

Zomerkamp Heiloo bestaat uit 3 leeftijdscategorieën, op basis van de groep van de basisschool waar de kinderen dit schooljaar in zaten. Het zomerkamp vindt overdag plaats, waarbij de kinderen thuis slapen. De jongste groep (groep 3 & 4 van de basisschool) en middelste groep (groep 5 & 6 van de basisschool) zijn dagelijks van 9.30 uur tot 15.00 uur aanwezig. Zij blijven op de ijsbaan en in het bos eromheen. De oudste groep (groep 7 & 8 van de basisschool) is iedere dag van 9.30 uur tot 16.30 uur aanwezig. Deze groep zal ook activiteiten in de omgeving ondernemen en dus vaak op de fiets springen!

Deelname aan Zomerkamp Heiloo kost € 50 per kind voor de hele week. De kaartverkoop start woensdag 15 mei om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.jongerenwerkbuch.nl. Er is in totaal plek voor 75 kinderen. Vol is vol!

Vragen over Zomerkamp Heiloo? Neem dan contact op met jongerenwerker Maarten: maarten@jongerenwerkheiloo.nl of 06-15596978.

Tot in de zomervakantie!

Meer berichten