Afbeelding
Foto: aangeleverd

Feestelijke editie Uit&Zo Heiloo 2019

Cultuur

HEILOO - Op zaterdag 7 september organiseert Bibliotheek Heiloo de 25ste Uit&Zo Heiloo! Uit&Zo Heiloo is jaarlijks dé start van het nieuwe culturele, educatieve en sportieve seizoen.

Open Podium
Voor deze feestelijke editie wordt een Open Podium georganiseerd, zodat niet alleen verenigingen de kans krijgen om zich te presenteren, maar jij ook! Kan jij (of jouw gezin, vriendengroep, collega's, buren) iets speciaals en wil je dit graag laten zien aan de andere inwoners van Heiloo? Dan is dit je kans! Tussen 14.00 en 16.00 uur is het grote buitenpodium van jou! (max. 8 minuten per optreden).

Vrijwilligers gezocht
Ook zoekt de organisatie nieuw presentatietalent om alle optredens aan elkaar te praten op de twee podia (buiten en binnen in de Willibrorduskerk) tijdens Uit&Zo Heiloo.

Wil je graag helpen maar sta je liever niet in de schijnwerpers? Dan kun je misschien helpen met het voorbereiden van het terrein, zoals het plaatsen van dranghekken, parkeerplaatsen afzetten, coördineren bij het plaatsen van de kramen, flyers onder autoruiten doen, enz.

Wil je gebruikmaken van het Open Podium of lijkt het je leuk om te presenteren of 'achter de schermen te helpen'? Laat het weten aan Jeanette Braam: jbraam@bibliotheekheiloo.nl of Birgitta Kühne: bkuhne@bibliotheekheiloo.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant