Afbeelding
Foto: Heiloo Rangers

Highlow Rangers veilig aangekomen in Helsinki

Human Interest

HEILOO - De Highlow Rangers zijn op zaterdag 16 februari, veilig aangekomen in Helsinki.

De Rangers doen ook het volgende verslag op hun website: "We zijn safe aangekomen in Helsinki. Eerst naar t hotel geweest, tassen eruit en dingen achtergelaten die we bij de 2e trip nodig hebben. Ruud en Leo zijn eerst naar de finish gereden om hun medailles op te halen. Barre en ik hebben geen medaille uiteraard, maar dat is niet erg want we hebben elkaar een gouden klap op de schouder gegeven, en we zijn eigenlijk pas op de helft. 

De geschatte afgelegde afstand is 3800 km.1500 liter peut en geen druppel olie bij hoeven te vullen. De Fordjes hebben zich kranig geweerd en wij weer heel terug naar huis. Ze staan bij een sloperij van Harri een superaardige kerel met droge humor. 

T hotel is 3x niks dus maken we t maar zo laat mogelijk in Helsinki want morgen om 6 uur komt de taxi om ons naar t vliegveld te brengen. We hopen dat jullie genoten hebben van de mooie plaatjes en dat we jullie een beetje het avontuurgevoel hebben laten meebeleven. We willen allen die gesponsord hebben en ons gesteund hebben alvast voor dit gedeelte bedanken. Natuurlijk zijn er nog meer sponsors of donaties welkom voor de kids van t timmerdorp en Nepal. We gaan ons voorbereiden op de 23e maart. Tot dan en geef t door www.highlowrangers.nl 

23 maart dan vliegen we terug om een nieuw avontuur aan te vangen. De groeten, een  voor de mannen en voor de dames een dikke special thanks voor Vincent die de site en Facebook heeft bijgehouden.

Barre, Leo, Ruud en Robin."

Succes verder met de reis, mannen! 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant