Foto: Pixabay

Diverse geplande werkzaamheden vanwege aansluiting A9 Heiloo

HEILOO - Voor de geplande aansluiting op de A9 bij Heiloo, starten er binnenkort verschillende werkzaamheden. Dit betreft de sloop van de stolpboerderij en een bomenkap langs de Lagelaan en Kanaalweg in Heiloo.

De sloop van de stolpboerderij start op maandag 11 februari 2019 en gaat ongeveer twee weken duren. De werkzaamheden worden op werkdagen uitgevoerd tussen 7.00 uur en 16.00 uur en veroorzaken geen hinder voor het verkeer en de omwonenden. Wel kun je enige geluidshinder ervaren. De sloop van de stolpboerderij is nodig om ruimte te maken voor de geplande aansluiting op de A9 bij Heiloo. 

Ook worden er bomen gekapt langs de Lagelaan en Kanaalweg in Heiloo. De kap duurt ongeveer een week. Het betreft bomen langs de parallelweg van de Kanaalweg, een aantal bosschages ten zuiden en ten oosten van de Lagelaan en enkele bomenrijen langs de Kooibrug en Lagelaan. De werkzaamheden voor de bomenkap vinden overdag plaats tussen 7.00 uur en 17.00 uur. Doorgaand verkeer in beide richtingen is van 11 t/m 15 februari op het gedeelte van de Lagelaan – parallelweg tussen de golfbaan en Kanaalweg – niet mogelijk. De afsluiting wordt met borden duidelijk aangeven. Ook hier kun je enige geluidshinder ervaren. 

Bron: Ondernemend Heiloo

Meer berichten