Oma Martine Nauta
Oma Martine Nauta Foto: aangeleverd

Hoe tof is jouw oma?

Algemeen

HEILOO - WomanLink is op zoek naar oma's met een bijzonder levensverhaal. Sommige oma's staan midden in het leven en klussen aan hun eigen huis of zijn model en staan op billboards in Amsterdam. Maar veel ouderen zijn eenzaam en kijkt er geen familie meer naar ze om.

In de week van Internationale vrouwendag gaat WomanLink aan de slag met de 'Campagne tegen eenzaamheid'. Eenzaamheid is vaak een verborgen probleem: het is niet aan mensen te zien of zij zich eenzaam voelen en er wordt weinig over gepraat.

De nieuwe campagne van WomanLink is #mijnOMAisTOF, waarmee verhalen van oma's in de spotlight worden gezet en zo generaties worden verbonden. In februari organiseert WomanLink een fotoshoot voor de vijf tofste oma's. Erna Faust legt de foto's vast in haar studio of bij de oma's thuis. Deze foto's worden gepubliceerd in de krant. Hoe TOF is het, als je weet dat jouw oma eigenlijk een heel bijzonder mens is?

Ben jij of ken jij een oma uit de regio Alkmaar met een mooi, grappig, bijzonder verhaal of levensstijl? Laat het ons weten! Dat kan bijvoorbeeld geschreven op papier en daarvan een foto mailen, dat kan getypt in een mail, dat kan in een video of opgenomen als mp3, etc. Overleg natuurlijk altijd met je oma of dit o.k. is. Mail voor 1 februari naar: contact@womanlink.nl

#Jointheconversation #mijnOMAisTOF #interactie #geeneenzaamheid

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief