Een detail uit een mandela van Beate.
Een detail uit een mandela van Beate. Foto: aangeleverd

Beate Hageman exposeert in het Trefpunt

Cultuur

HEILOO - Beate Hageman exposeert vanaf 20 december tot en met 8 februari 2019 in het Trefpunt in Heiloo.

Het fotograferen heeft Beate pas sinds een paar jaar echt ontdekt. Zij is gefascineerd door kleine details, kleuren in de natuur, subtiele vormen en het abstracte. Beate fotografeert vanuit verwondering en met haar mobiele telefoon omdat dat een gemakkelijke manier is en je snel kunt reageren op iets wat je ziet.
Het heeft Beate geleerd anders te kijken en voor haar is het fotograferen naast het mandala tekenen een enorme uitdaging. Zij combineert haar foto's ook met mandala's.

De mandala is een cirkelvormige figuur die je binnen- en buitenwereld voorstelt. Beate maakte 26 jaar geleden kennis met het fenomeen mandala en raakte gefascineerd. Het nodigde haar uit ook te gaan tekenen. Beate experimenteert in haar mandala met symbolen, veel kleur en met de cirkel als basis. Mandala tekenen is een inspirerende bezigheid voor Beate die zij graag met jong en oud wil delen. Kom kijken en laat je verleiden. Het Trefpunt, Abraham du Bois-Hof 2 te Heiloo. Geopend maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant