Twee leerlingen bezorgen de kaarten in de brievenbus.
Twee leerlingen bezorgen de kaarten in de brievenbus. Foto: aangeleverde foto.

Kerkuilkinderen bezorgen ouderen een glimlach

Algemeen

LIMMEN - Basisschoolleerlingen van de Kerkuil hebben verschillende ouderen een glimlach bezorgd. Kerst vieren ze namelijk 'samen'.

Het jaar loopt ten einde. De hele school ademt 'samen' uit. Samen genieten van de kerstmusical tijdens de viering en het kerstdiner. Samen hard aan het werk om 2018 warm af te sluiten. Er worden kerstkaartjes en kerststukjes gemaakt voor het thuisfront. Er worden kaartjes en stukjes gemaakt en bezorgd bij onbekenden. Bij ouderen en dorpsgenoten die we willen laten weten, dat er aan ze gedacht wordt. Kerst vieren wij 'samen'.

Zo zijn er twee grote pakketten kaarten naar het Ouderenfonds gestuurd. Iedere bewoner van de Cameren heeft een zelf gemaakt kaartje in zijn bus ontvangen en ook in de appartementen hier tegenover zijn kaarten bezorgd. De kinderen van De Kerkuil hebben persoonlijk kaarten en kerststukjes aan Pastoor Olling overhandigd. Samen met de Caritas-engelen zorgt hij dat alle extra kerststukjes en nog eens 80 kaarten een goed thuis krijgen.

Als dank hebben de kinderen van groep 8 een kijkje mogen nemen met pastoor Olling in de RK Cornelius kerk. Waar ook met man en macht wordt gewerkt aan het herstel na de brand.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant