Afbeelding

Travel Counsellor Liesbeth regelt uw reis van a tot z

Zakelijk

HEILOO - Liesbeth van Zelst-Oud is met jarenlange ervaring op een reisbureau in 2015 haar eigen franchise gestart als Travel Counsellor in Heiloo.

"Als zelfstandig reisadviseur kan ik met persoonlijke aandacht en aanpak uw reis van a tot z voor u regelen. En ik ben pas tevreden als u dat bent." Liesbeth werkt vanuit huis, waar ze haar klanten via website, e-mail en Facebook te woord kan staan. "Maar ik kom met name voor het eerste gesprek ook vaak bij de mensen thuis. We bespreken hun wensen en behoeften en dan ga ik voor ze aan de slag."

Liesbeth beschikt over een eigen boekingssysteem waarin ze vluchten, hotels, transfers, (valet-)parking of taxiservices, arrangementen, excursies et cetera kan boeken. Verder kan ze daarbij bouwen op een netwerk van collega's en vele lokale agenten op de reisbestemmingen, zogenaamde DMC's (Destination Management Companies). Travel Counsellors heeft in Nederland zo'n 180 reisadviseurs en wereldwijd zelfs 1800.

Liesbeth organiseert nu ook reizen voor mensen met een beperking. Dat kan zowel een lichamelijke als een geestelijke beperking zijn. "Eigenlijk kunnen dat dezelfde reizen zijn als voor iedere andere klant. Je moet natuurlijk wel rekening houden met de accommodatie, het vervoer en de eventuele inkoop van zorg." Inmiddels heeft ze al een aantal van deze reizen mogen organiseren. "Met name Kos en Tenerife zijn uitstekend geschikt. In deze landen zijn hotels die rolstoeltoegankelijk zijn en voor op het strand zijn bijvoorbeeld strandrolstoelen aanwezig. Er zijn mooie brede boulevards en de restaurants zijn ook rolstoelvriendelijk. Maar bijvoorbeeld een safari in Zuid-Afrika of een rondreis door India zijn ook heel goed mogelijk."

Er zijn op dit moment maar een paar reisorganisaties die reizen aanbieden voor mensen met een beperking en daar werkt Liesbeth ook mee samen. "Een strandvakantie die ik organiseer voor iemand met een beperking zou niet duurder moeten zijn dan voor jou of mij."

Als Travel Counsellor werkt Liesbeth zelf als een touroperator. Ze werkt ook samen met diverse touroperators en kan daardoor vakanties voor elk budget verzorgen. "De klant betaalt bij mij hetzelfde voor de reis als bij bijvoorbeeld TUI (-online), alleen kost het je minder tijd, want ik neem je al het zoek- en regelwerk uit handen en denk met je mee."

Wilt u meer weten over wat Liesbeth voor u kan betekenen? Of zoekt u nog een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Een Travel Counsellors reischeque is er al vanaf € 25,-. Kijk op: https://www.travelcounsellors.nl/liesbeth.vanzelst of https://www.facebook.com/tcliesbethvanzelst/.

Tekst: Erika Dekker-de Groot

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant