Afbeelding

Storm of gladheid? Maak gebruik van 'Bibliotheek aan huis'!

Algemeen

HEILOO - Voor degene die graag leest maar slecht ter been is of om een andere reden niet zelf naar de bibliotheek kan komen biedt Bibliotheek Heiloo de service 'Bibliotheek aan huis' aan.

Ook tijdelijk is mogelijk
Ook kan van deze dienst tijdelijk gebruik worden gemaakt, bijvoorbeeld in de wintermaanden of tijdens een ziekteperiode. Na aanmelding bespreekt een medewerker van de bibliotheek de wensen en mogelijkheden met de klant. Vervolgens komt een vrijwilliger eenmaal per 4 of 6 weken de materialen omruilen.

Grote keuze
Naast bijvoorbeeld historische romans, detectives, familieromans, literatuur, reisverhalen en hobby- en fotoboeken zijn er ook bijvoorbeeld tijdschriften en bladmuziek te leen.

Moeite met lezen
Voor leden die moeite krijgen met lezen, heeft Bibliotheek Heiloo ook een groot aantal materialen in haar collectie. Voorbeelden zijn groteletterboeken, luisterboeken, daisyroms, muziek en films.

Kosten
Naast het gewone abonnementsgeld zijn er geen extra kosten verbonden aan de service 'Bibliotheek aan huis'. Misschien is deze service een reden om (weer) lid te worden van Bibliotheek Heiloo? Twijfel niet en meld u aan of vraag meer informatie. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Bibliotheek Heiloo, telefoon 5330670 of via e-mailadres info@bibliotheekheiloo.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief