De aanleg van de padelbanen verloopt voorspoedig.
De aanleg van de padelbanen verloopt voorspoedig. (Foto: aangeleverd)

TC Heiloo United in Spaanse sferen met tapas en padel

HEILOO - De aanleg van de padelbanen bij TC Heiloo United is in volle gang. Vandaag wordt de fundering voor de padelbanen op het park van TC Heiloo United gelegd. In Spanje is padel na voetbal inmiddels de populairste sport.

Komend voorjaar kan deze snelst groeiende sport van Nederland ook in Heiloo beoefend worden. De aanleg van de 3 padelbanen bij TC Heiloo United verloopt bijzonder voorspoedig. Begin 2019 staat Heiloo United voor tennis én padel. 
Ondanks de ingrijpende werkzaamheden midden op het park wordt er ook nog volop getennist bij TCHU. 

TC Heiloo United verkeerde afgelopen zaterdag alvast in Spaanse sferen. De hele dag stond in het teken van tennis en tapas met wijn- of bierproeverij. Alle 12 banen waren de hele middag bezet door beginnende en meer ervaren tennissers. Er werden 4 ronden gespeeld en tussendoor verzamelden de deelnemers zich in de kantine. Daar stond elke ronde een tafel vol met fantastische tapas-gerechten te wachten, met voor de liefhebbers een bijpassend glas wijn of bier. Verschillende andere tennisverenigingen hebben al interesse getoond in dit concept van een 1-daags toernooi dat ideaal is om tennis en gezelligheid met elkaar te verbinden en om elkaar beter te leren kennen.

De kantinebemanning van TCHU, onder leiding van Laura en Chantal, leverde een topprestatie door elke ronde een verrassende en ruime sortering lekkers voor te schotelen. Ze werden hierbij royaal gesteund door keurslager Snel en Il Gusto uit Limmen, Miss Bean, Gastrovino De Deel, Banketbakkerij C. van Velzen, De Texelse Bierbrouwerij en IJssalon Pinoccio.

Alle deelnemers waren ervan overtuigd dat ook het tapastoernooi een terugkerende activiteit moet worden op de toch al drukke activiteitenkalender van TC Heiloo United. Op die kalender staan voor half december de afsluitende feesten voor jeugd en senioren gepland. Op 14 december is het après-ski voor de senioren en op 16 december speelt de jeugd het oliebollentoernooi.

Voor meer informatie over padel bij TC Heiloo United zie www.tcheiloounited.nl.

Meer berichten