Foto: aangeleverd

Spring je fit op een sporttrampoline

HEILOO - Een betere en diepere slaap vermindert cellulitis en bevordert de reiniging van het lymfesysteem. Het lijkt wel een bijsluiter van een medicijn maar nee, het is het instructieformulier van Jumping Fitness.
Melanie Pepping uit Heiloo introduceert de training op een minitrampoline in haar nieuwe dansschool …& Jump! in Heiloo.

Wat is Jumping Fitness?
Je denkt al snel aan springen maar je moet je voeten juist in de trampoline duwen waardoor jij weer een duwtje van de trampoline terug krijgt. Er zijn meer dan 400 spieren aan het werk, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten.

Waarom moeten we gaan springen?
Jumping Fitness is gezond en je krijgt er een strak lijf van. Ook ontlast het de gewrichten. Je traint je buik, je benen en je billen. Jumping Fitness maakt je hele lichaam sterker. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen en worden rugproblemen voorkomen.

Kan iedereen het?
Ja, iedereen doet het op zijn eigen niveau. En je kan het natuurlijk zo zwaar maken als je zelf wilt. Het is belangrijk dat je er plezier in hebt. Het is makkelijk aan te leren en zelfs beginners zullen snel succes ervaren.

Alle oefeningen zijn op opzwepende muziek en worden gegeven door een erkende Jumping Fitness-instructrice. Wij werken alleen met instructrices met een Jumping Fitness-diploma zodat wij de beste lessen kunnen geven.

De lessen zullen gegeven worden in de sporthal Capel-Acker in Heiloo:

Dinsdag 19:00-20:00
Dinsdag 20:00-21:00
Woensdag 20:30-21:30
Donderdag 19:00-20:00
Donderdag 20:00-21:00

Voor meer informatie: info@enjump.nl.

Meer berichten