Romantiek ten top
Romantiek ten top Foto: Yvonne ten Bruggecate

Door de knieën op Landgoed Willibrordus

Human Interest

HEILOO - De oplettende voorbijganger heeft op woensdag 21 november op het terrein van de GGZ kunnen zien dat er iets heel bijzonders gaande was. Er hingen prachtige gekleurde borden met lieve teksten aan de bomen en er waren veel ballonnen. De teksten vertelden het liefdesverhaal van een prachtig stel.

De nietsvermoedende dame om wie het ging, was op het terrein bezig met een fotografie-opdracht samen met een aantal collega's. Toen zij bij het laantje aankwamen en die prachtige borden en ballonnen zagen waren zij nieuwsgierig wat er op deze prachtige  borden stond en zij begonnen te lezen. Bij het derde bord viel het kwartje! Wat een emoties kwamen daar los!

Na 10 borden waren ze aan het eind van het laantje en klonk er muziek uit een bestelbusje dat heel langzaam ging rijden. "Zeg ja" van Xander de Buisonje knalde uit de speakers. Ze liepen achter het busje aan tot ze bij restaurant de Trog kwamen, waar een jongeman een heel romantisch decor had gemaakt met ballonnen, bloemenslingers en vazen met bloemen.

Ze vlogen elkaar in de armen en nadat hij haar had verteld hoeveel zij voor hem betekent ging hij op zijn knieën, vroeg haar ten huwelijk en kreeg zij een prachtige ring. Er was champagne en gebakjes en er waren maar liefst vier fotografen om het vast te leggen. Ze werden gefeliciteerd door de vele omstanders die het spektakel niet was ontgaan.

"Bijzondere dank voor de medewerkers van de groenvoorziening die geholpen hebben om de borden op te hangen en de andere versiering op tijd klaar te hebben en die ook het verkeer hebben tegen gehouden op het 'moment supreme'. De klappende mensen langs de kant, waren echt super! Ook de dame die als voorbijganger aanbood om met een telefoon het hele gebeuren te filmen willen we ontzettend bedanken. Heiloo heeft zich weer van zijn beste kant laten zien! Het was een dag om nooit te vergeten!", aldus Yvonne ten Bruggecate, die in het complot zat. 

Tekst en foto: Yvonne ten Bruggecate

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant