Nog even en Kerstbomenhandel Groot-Jonker staat er weer

HEILOO - Ook dit jaar is kerstbomenhandel Groot-Jonker weer van de partij op de hoek van de Kapellaan en de Kennemerstraatweg; al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor de mooiste kerstbomen van Heiloo en omstreken. Je kunt er terecht vanaf zaterdag 1 december, dagelijks van 09:00 tot 18:00 uur en na 5 december (Sinterklaas) dagelijks van 09:00 tot 20:00 uur. 

Het assortiment bestaat uit vele soorten en maten, met en zonder kluit en dat voor een scherpe prijs. Er is volop keus in o.a. Nordmann, Blauwspar, Nobilis en de originele dennenboom. Dit jaar is er nog meer keus in bomen op pot, o.a. Blauwspar, Groene Den, Nordmann en de Servische Spar. U kunt ruim parkeren en de bomen worden gratis in een net verpakt, wel zo handig voor transport !

Ook 's avonds geopend en sfeervol verlicht, dus ook dan kunt u een boom uitzoeken. En natuurlijk weer als aardigheidje voor de kinderen, een cadeautje uit de grabbelton.

Alle dagen open van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag tot 18.00 uur. Tot ziens op de hoek Kapellaan/Kennemerstraatweg (naast motel Fletcher 'Kwartje Koffie').

Meer berichten