Sinterklaashuis in 't Loo

HEILOO - Als alles goed gaat, zet Sinterklaas zaterdag weer voet aan wal om in Nederland zijn verjaardag te vieren. In winkelcentrum 't Loo is weer een mooi huis voor de Sint gecreëerd, waar de komende weken allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd.

Woensdag 21 november, 15.00 - 17.00 uur: opening Sinterklaashuis
Op deze woensdagmiddag wordt het Sinterklaashuis in 't Loo geopend. De Pieten hebben hard gewerkt om er iets moois van te maken. Natuurlijk zijn alle kinderen van harte welkom om het huis te bezoeken. Zelfs Sinterklaas komt op deze middag vast een kijkje nemen.

Zaterdag 24 november, 12.00 - 16.00 uur: Sinterklaaslichtje maken
Lekker knutselen om het in huis extra gezellig te maken op sinterklaasavond. Kinderen mogen met een weckpotje en glasstiften hun eigen sinterklaaslichtje maken.

Woensdag 28 november, 13.00 - 17. 00 uur: pepernoten bakken
Maak van speciaal pepernotendeeg je eigen pepernoten. In de oven van Bakkerij Hoetjes worden ze gebakken. Dat wordt smullen als ze klaar zijn!

Zaterdag 1 december, 12.00 - 16.00 uur: creatief met foamclay
Vandaag kun je een Piet maken van foamclay. De knutselpieten zijn er ook en helpen natuurlijk een handje mee als je dat wilt.

Koopzondag 2 december, 12.00 - 16.00 uur: glittertattoo
Als je wilt, zet tattoopiet een mooie glittertattoo. Je kunt kiezen uit verschillende sjablonen. Sinterklaas komt ook even langs, met zijn Pieten natuurlijk.

Woensdag 5 december, 13.00 - 17.00 uur: geheim
Wat je deze dag in het Sinterklaashuis kunt verwachten, is nog geheim. Maar als je even langskomt, kom je vast al in de stemming voor pakjesavond.

Meer berichten