Burgemeester Hans Romeyn aan het ontbijt met leerlingen  van de Benedictusschool.
Burgemeester Hans Romeyn aan het ontbijt met leerlingen van de Benedictusschool. (Aangeleverde foto)

Gezond begin van de dag!

HEILOO - Dinsdag 6 november was weer het traditionele burgemeestersontbijt op het gemeentehuis. De leerlingen van groep 7 van de Benedictusschool waren uitgenodigd en hadden ontbijt meegenomen voor de burgemeester en wethouders. Een goed en gezond begin van de dag!

Tegelijkertijd konden de kinderen vragen stellen aan de collegeleden. Ze vroegen onder andere aan Hans Romeijn hoe lang hij al burgemeester van Heiloo is (antwoord: 14 jaar) en wat hij doet als burgemeester. "Heel veel vergaderen, maar ook openingen en 60-jarige bruidsparen feliciteren namens de gemeente", was zijn antwoord.

De kinderen vroegen daarnaast of er een skatepark in Heiloo zou kunnen komen. Wethouder Elly Beens bracht goed nieuws: er wordt over een skatepark nagedacht en ze hoopt daar volgend jaar meer over te zeggen.

De wethouder betaalde symbolisch voor het ontbijt met een donatie aan de stichting Kinderpostzegels, die zich sterk maakt voor kwetsbare kinderen. Met het jaarthema 'Een feestje voor iedereen!' laten het Nationaal Schoolontbijt en Kinderpostzegels zien dat een feestje pas een feestje is als iedereen erbij hoor

Meer berichten