De gebroeders Bijeman van Bedrijfsunits Boekelermeer en wethouder Fred Dellemijn (rechts) zetten hun handtekening onder de overeenkomst.
De gebroeders Bijeman van Bedrijfsunits Boekelermeer en wethouder Fred Dellemijn (rechts) zetten hun handtekening onder de overeenkomst. Foto: aangeleverd

Nieuw bedrijfsverzamelgebouw op de Boekelermeer Heiloo

Algemeen

HEILOO - De ontwikkelingen op de Boekelermeer volgen elkaar snel op. Bakkerij Kerssens en VDK Vastgoed tekenden eerder deze maand al een kavelovereenkomst.

Maandag 29 oktober is een overeenkomst getekend met Bedrijfsunits Boekelermeer. Het gaat om een kavel van 1750 m2 voor een bedrijfsverzamelgebouw met 20 zelfstandige units. Wethouder Fred Dellemijn (gemeente Heiloo) en de ondernemende broers Wouter en Rob Bijeman van Bedrijfsunits Boekelermeer tekenden maandag 29 oktober de officiële documenten. Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw komt naast het pand van TG Ligning.

Bedrijfsunits Boekelermeer
De komst van het bedrijfsverzamelgebouw op de Boekelermeer is al het derde project in korte tijd in Noord-Holland van de gebroeders Bijeman. Er staan al moderne bedrijfsverzamelgebouwen in Purmerend (Baanstee Noord) en Zwaag (langs N23 bij Hoorn). De plannen voor Schagen en Velsen zijn in een vergevorderd stadium. Wouter Bijeman: ''de overeenkomst tussen onze moderne verzamelgebouwen is de centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen en het ontwerp van Mike Olthof van ME-2 architecten''. De architect kiest voor een moderne uitstraling waarbij aspecten als eenvoud en snelheid worden benadrukt. Het gebouw moet de ondernemers het gevoel geven deel uit te maken van een eenheid. Reno Projecten uit Alkmaar start binnenkort met de bouw.

Bregman makelaars verzorgt de verkoop van de units. Een korte impressie is te zien via bijgaande link https://youtu.be/2G7k552TLOw

Boekelermeerwaarde
Bedrijventerrein Boekelermeer Heiloo kan door ruime vestigingsmogelijkheden blijven groeien tot een duurzaam bedrijventerrein. Bedrijven kunnen er een eigen pand op maat creëren, mede door de mogelijkheid van flexibele kavelgrootte. Verder is er aandacht voor groenstructuur en de ruime opzet. Doordat het zo groen is, is het een inspirerend en gewilde plek om te ondernemen.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant