Nederland Leest – Vijfgangendiner in Bibliotheek Heiloo

HEILOO - In het kader van 'Nederland Leest' organiseert Miss Bean in samenwerking met Leonie Grossenbagt en Martijn Smit op vrijdag 9 november een vijfgangendiner in Bibliotheek Heiloo.

Dit jaar is het thema van Nederland Leest 'Voeding'. In het speciaal hiervoor geschreven geschenk staan 5 subthema's centraal: koken, cultuur en lifestyle, gezondheid, voedingstechnologie en milieu.

Al deze thema's zullen tijdens het diner worden toegelicht door specialisten uit Heiloo, met uiteraard ruimte voor discussie, want eten draait ook om het samenzijn en verbinden. De gerechten komen uit de keuken van Miss Bean, met de nodige informatie over haar manier van koken. Leonie Grossenbagt zal informatie geven over haar kijk op gezonde voeding vanuit de orthomoleculaire voedingsleer. Tot slot zal Martijn Smit het thema milieu bespreken, met alle informatie die hij heeft vergaard tijdens zijn bezoek aan Al Gore.

Dit diner is biologisch, veganistisch, suikervrij en glutenarm. De kosten zijn exclusief drank maar inclusief onbeperkt water en thee. Vrijdag 9 november, 18.30 - 21.30 uur in Bibliotheek Heiloo. Kosten: 24,50 p.p. (maximaal 30 personen).Opgave vooraf via www.bibliotheekheiloo.nl

Leden van de bibliotheek ontvangen het gratis geschenkboek 'Je bent wat je leest', dat in november exclusief in de bibliotheek te verkrijgen is op vertoon van uw bibliotheekpas en zolang de voorraad strekt. Het boek is geschreven door vijf specialisten die het thema voeding elk vanuit hun eigen expertise en stijl benaderen. Zo vormt het boek een verfijnd menu met fictie en non-fictie, spanning en wetenschap en natuurlijk heerlijke recepten. Met verhalen van o.a. Marion Pauw, Pierre Wind en een voorwoord door Ronald Giphart. Ook verkrijgbaar in grotelettereditie.

Het is tijdens de campagne Nederland Leest extra aantrekkelijk om lid te worden van Bibliotheek Heiloo. Nieuwe leden vanaf 18 jaar ontvangen bij inschrijven het geschenkboek (zolang de voorraad strekt) en betalen geen inschrijfkosten.

Meer berichten