De leden van de vogelvereniging tonen hun vogels in een prachtige tentoonstelling.
De leden van de vogelvereniging tonen hun vogels in een prachtige tentoonstelling. (Foto: aangeleverd)

Tentoonstelling Vogelvereniging Kleurenpracht

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober vindt de jaarlijkse tentoonstelling van Vogelvereniging Kleurenpracht plaats. De tentoonstelling is geopend van 10.00 tot 16.00 uur op zaterdag en zondag van 10.00 tot 15.00 uur in het clubgebouw aan Het Zevenhuizen, naast de sporthal.

De tentoonstelling is opgemaakt door Roel Hazelager. Hij heeft gezorgd voor mooie decoratie met planten, die ter beschikking zijn gesteld door de Aalsmeerse Plantenhal. Er zijn op de tentoonstelling 250 vogels te bewonderen. Door de bijdrage van X op X heeft de vereniging dit jaar extra uit kunnen pakken.

De tentoonstelling is vooral leuk voor kinderen, zij zien de vogels van dichtbij. De vragen worden beantwoord door enthousiaste leden van de vereniging. De entree is geheel gratis. Een goed idee om uw (klein)kinderen te verrassen met een leuk uitje en te zien hoe de kinderen genieten van de kleuren van de vogels. Gewoon leuk dus bij Kleurenpracht Heiloo. Het gebouw is rolstoelvriendelijk. Naast de vogeltentoonstelling is er een grote verkoopafdeling, waar de vogelkwekers tegen gereduceerde prijzen hun vogels verkopen. Als u een mooie kanarie, zebravink of andere vogel zoekt kunt u deze hier vinden. Ook kunnen nieuwe leden van de club zich aanmelden.

Meer berichten