Foto: Frank Olthoff.
Foto: Frank Olthoff.

De Klok bedankt Egmonders voor gulle giften

Egmond aan Zee en omgeving heeft tijdens de benefietavond eerder deze maand flink in de buidel getast. Maar liefst 22.600 euro is bijeengebracht voor de gedupeerden van de verwoestende brand in restaurant De Klok in het centrum van het dorp.

Restaurant De Klok werd half augustus compleet verwoest door een grote uitslaande brand. Al gauw startten dorpsbewoners inzamelingsacties voor de restaurantuitbaters én hun buren.

Daarnaast werd er ook een muzikale benefietavond vóór en dóór het dorp gehouden. Een dag na dat benefiet werd nog geschat dat er ruim 15.000 euro was opgehaald. Daar is sindsdien dus bijna 8.000 euro bijgekomen. 

Op de Facebook-pagina van het benefiet schrijven de organisatoren: "Het saamhorigheidsgevoel heeft er voor gezorgd dat de familie Bes en de families van De Klok weer wat lucht hebben. Bedankt Egmonders, bedankt iedereen die zich betrokken heeft gevoeld."

Het bedrag is gesplitst in twee cheques van elk 11.300 euro. Die werden gisteren 18 oktober overhandigd aan de gedupeerden van de brand: de uitbaters van De Klok en aan Geert en Heidi Bes van de naast gelegen souvenirwinkel.

Bron: Mediapartner NH nieuws.

Meer berichten