Afbeelding

Doneer een Maaltijdbox tijdens de Week van de Voedselbanken

Algemeen

Deze week is de week van de Voedselbanken gestart. Om deze week op een passende manier in te luiden zet de Voedselbank 'De meest gewaardeerde maaltijdbox van Nederland' in de spotlight.

Het gaat goed met de economie. Steeds meer Nederlanders kunnen zich luxe producten zoals een maaltijdbox veroorloven. Maar wat veel mensen niet weten is dat er aan de onderkant van de samenleving nog veel Nederlanders zijn die onder de armoedegrens leven, en niet eens boodschappen kunnen doen. Deze mensen zijn aangewezen op de voedselbank, waar zij hun eigen 'maaltijdbox' ontvangen.

Voor slechts €5,00 doneer je een maaltijdbox aan iemand die het nodig heeft
De Nederlandse Voedselbank wil zoveel mogelijk maaltijdboxen uitdelen aan mensen die dat echt nodig hebben. Jij kunt nu eenvoudig je steentje bijdragen. Voor slechts €5,00 kan jij al een maaltijdbox doneren aan mensen die 'm echt kunnen gebruiken. Het gaat hier echter wel om een iets andere box dan die van HelloFresh of Marley Spoon. De meest gewaardeerde maaltijdbox van Nederland bevat enkel producten die écht belangrijk zijn: geen luxe, maar alleen belangrijke levensbehoeftes. Doneren kan heel eenvoudig via een Tikkie. Alle informatie over deze actie vind je op www.maaltijdbox.com .

Over de Voedselbank
Bij de Voedselbank werken zo'n 11.000 vrijwilligers die per week bijna 40.000 voedselpakketten uitdelen aan mensen die dit echt nodig hebben. In totaal zijn er bijna 170 voedselbanken die er samen voor zorgen dat 132.000 Nederlanders hun dagelijkse eten kunnen klaarmaken.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant