De groene mat ligt er weer mooi bij.
De groene mat ligt er weer mooi bij. Foto: Paul Slettenhaar

Velden VV Limmen weer bespeelbaar

Sport

LIMMEN - De voetballers van VV Limmen kunnen dit weekend weer op hun velden terecht. De twee velden die beschadigd raakten bij onderhoud, hebben weer een mooi groen aanzien. De velden zijn goedgekeurd en kunnen dit weekend opnieuw in gebruik worden genomen.

Vlak voor het seizoen raakten twee velden van de Noordhollandse voetbalclub beschadigd, doordat bij onderhoud een verkeerd bestrijdingsmiddel werd gebruikt. Het resultaat was twee dorre vlaktes. Nu zijn de velden weer in ere hersteld. Na het incident zijn de velden opnieuw ingezaaid en dat heeft goed uitgepakt.

Dat zag ook wethouder Paul Slettenhaar: "We hebben snel gehandeld na het ongelukkige voorval. De velden liggen er weer goed bij, mede omdat het weer meezat. Daar ben ik blij mee." De wethouder nam vanmorgen met voetbalvoorzitter Mark Dingerdis een kijkje en schoot een paar mooie plaatjes van de weer prachtig groene grasmat. Voorzitter Dingerdis: "We hebben wat wedstrijden kunnen verschuiven en de overige velden wat intensiever gebruikt de afgelopen weken. Die geven we nu wat rust, om straks weer optimaal gebruik te maken van alle velden."

Dit persbericht is opgesteld in samenwerking met VV Limmen. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant