The Re-Cyclists
The Re-Cyclists Foto: Gerard van Warmerdam

Programma Superschoon Festival

Cultuur

Zondag 23 september komt Het SuperSchoon Festival naar Heiloo.

Van 12.00 – 17.00 uur kunnen bezoekers (achter OBS Meander aan de Ypesteinerlaan) genieten van live muziek, lekker eten en drinken, theater, een lokale en duurzame markt en leuke educatieve activiteiten voor kinderen. Iedereen is welkom op het gratis festival.

Programma van 12.00 – 17.00
Om 12.00 uur start het programma met straattheater, kindertheater en live muziek. Kinderen kunnen zich laten schminken met vegan schmink, klimmen en klauteren op de stormbaan en meedoen aan het plastic soep spel. Aan eten en drinken is ook gedacht: er zijn biologische frietjes, ijsjes, (h)eerlijke biologische koffie van de koffiekar en smakelijke hartige en zoete creaties van Miss Bean die allemaal biologisch, veganistisch, suikervrij en glutenarm zijn!

12:00 : SuperSchoon Festival van start 12:30 : Opening wethouder Opdam 12:40 : Straattheater 'The Re-Cyclists' 13:15 : Optreden 'All the King's Daughters' 13:30 : Kindertheater 'Kabouter Zibbedeus' 14:30 : Straattheater 'The Re-Cyclists' 15:00 : Optreden 'Yorick van Norden' 15:15 : Kindertheater 'Kabouter Zibbedeus' 16:00 : Straattheater 'The Re-Cyclists' 17:00 : Einde SuperSchoon Festival.

Het festival wil de bezoekers vooral op een positieve manier inspireren voor een duurzamere levensstijl. Zo leren kinderen spelenderwijs over het voorkomen van zwerfafval en kunnen ouders zich onder het genot van live muziek en een hapje en drankje laten informeren over duurzame en lokale producten.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant