Jubileumweekend Storey Club

AKERSLOOT - De Storey Club in Akersloot bestaat dit jaar maar liefst 50 jaar. En dit laten zij niet onopgemerkt voorbijgaan.

Met vereende krachten timmert de Storey Club al 50 jaar aan de weg. Van de oude kaasfabriek in de jaren zestig via verschillende verbouwingen en opknapbeurten tot de huidige locatie aan het Wilhelminaplein in Akersloot. Hier hebben Piet en Jolanda Smit het café, de bar en garderobe opnieuw stijlvol ingericht. Het 50-jarig bestaan van de Storey Club wordt gevierd met een jubileumweekend op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september.

Wat is er te doen?

Vrijdag 14 september 20.00 uur
Silent Disco met DJ Rens-Ly voor de jeugd vanaf 12 jaar. Een spannende disco die je een keer moet hebben meegemaakt.
Zaterdag 15 september 22.00 uur
Live muziek met de Glimmer Twins (coverband Rolling Stones). Glimmer Twins legt zich al sinds 1995 toe op het repertoire van The Rolling Stones. Bekende, maar ook minder bekende hits komen aan bod.
Zondag 16 september 14.00-16.00 uur
Kindershow/disco met twee ervaren entertainers die de Storey Club op zijn kop zetten. Dansen, zingen, rennen op de bekende vakantieliedjes. Diverse spellen en een mega bellenblaasmachine. Gratis entree, fris, snoep en chips. Aanmelden via inschrijven@storeyclub.nl.
Zondag 16 september 16.00-22.00 uur
50-jaar Storey feest met Luc Nieuwland, springkussens op het plein en expositie 50 jaar Storey Club.

Meer berichten