Afbeelding

Plaatsen vrij op kunstmarkt Koffiemolen

Algemeen

EGMOND AAN DEN HOEF - De kunstmarkten bij de Koffiemolen in Egmond aan den Hoef worden steeds populairder. De eerstvolgende markt wordt op zondag 22 juli gehouden. Er zijn nog plaatsen vrij voor de kunstmarkten op 19 augustus en 9 september.

Er kunnen maximaal 35 kramen staan op het terrein van restaurant Smakelijk aan de Egmonderstraatweg 34. Het assortiment is breed. Te bewonderen zijn schilder- en tekenwerk, sieraden, beelden, keramiek, fotografie, textiel en glas. Tevens is er livemuziek verzorgd door het trio Heartbeats uit Beverwijk. Voor een lekkere versnapering is er een mooi terras naast het restaurant alsmede een sfeervol ingerichte koffiemolen. Er komen kunstenaars uit heel Nederland en ook uit de lokale omgeving. Alles staat voor u klaar. Wilt u gebruikmaken van het restaurant, kijk dan op www.restaurantsmakelijk.nl.

Bent u kunstenaar en wilt u deelnemen aan de markten, dan kunt u contact opnemen met Roderick Taylor (marktmeester). Stuur een e-mail naar rodericktaylor@hotmail.com of bel 06-57537430.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant