Volop belangstelling voor de Witte Wieven tijdens het openingsweekend.
Volop belangstelling voor de Witte Wieven tijdens het openingsweekend. (Foto: aangeleverd)

Wat doe jij dit weekend?

REGIO - Het eerste weekend van de vakantie staat voor de deur. Voor het geval je nog geen plannen hebt, hier een paar ideetjes:

Witte Wieven Wandeling (Langedijk) tot en met 7 oktober
Maak een heerlijke wandeling rondom het Geestmerambacht en ontdek onderweg Witte Wieven. Een tocht van vijf kilometer dwars door de prachtige natuur. Zeven bijzondere vrouwenbeelden omlijsten de oever van het meer. Ze willen je wat vertellen. Kom dichterbij en laat je verleiden.... Witte Wieven bezoek je te voet of op de fiets, volg hiervoor de oever van het meer. Witte Wieven is gratis te beleven. Voor meer informatie: www.compagniedaad.nl 

Hildes vakantiehuis (Castricum) tot en met 2 september
Hilde verwelkomt je graag in haar huis deze zomer, waar het bruist van de leuke, uitdagende kinderactiviteiten. Van knutselen tot een poppentheater en van koekjes bakken tot speurtochten, in het Huis van Hilde is van alles te doen deze zomer. Voor meer informatie en tijden: www.huisvanhilde.nl
 

22 juli: Roots Market op Landgoed Willibrordus (Heiloo)
Gezellige zomermarkt met food, muziek, (kinder-)activiteiten en vintage. Zondag 22 juli van 12.00 - 20.00 uur op Landgoed Willibrordus, Kennemerstraatweg 464 in Heiloo.

22 tot en met 26 juli: Sprookjestuin bij de Tuin van Kapitein Rommel (Castricum)
De Tuin van Kapitein Rommel wordt weer omgetoverd tot een waar sprookje. Kunstenares Anja Jonker heeft flink haar best gedaan om de sprookjesfiguren nieuw leven in te blazen. Zie www.tuinvankapiteinrommel.nl voor meer informatie.

Meer berichten