V.l.n.r: Yara, Khee, Brechtje en Nina
V.l.n.r: Yara, Khee, Brechtje en Nina Foto: aangeleverd

Brons voor Nina en Khee op NK trampolinespringen

Sport

HEILOO - Tijdens het NK trampolinespringen eind juni in Ahoy hebben Khee en Nina van GTH uit Heiloo een bronzen medaille behaald, nadat zij zich als zesde hadden geplaatst.

In totaal hadden vijf springers van GTH zich geplaatst. Er werd mee gedaan aan individueel, synchroon of individueel en synchroon. In de ochtendwedstrijd was het de beurt aan de twee synchroonkoppels; E-koppel Khee en Nina en D-koppel Brechtje en Lotte. Het brons was dus voor Khee en Nina. Maar ook Brechtje en Lotten hebben keurig en goed gesprongen. 

In de middag was de individuele wedstrijd. Als eerste kwam Yara in actie. Zij liet twee mooie oefeningen zien en mag trots zijn op zichzelf. Daarna was het de beurt aan Khee, ook Khee heeft een goede wedstrijd gesprongen en kan tevreden terug kijken. Als laatste kwam Brechtje in actie. Zij wist met een sterke verplichte en keuzeoefening zich te plaatsen voor de finale, hier sprong zij een super oefening en behaalde een mooie vierde plaats, slechts 0,15 van het podium. De volgende dag kwam Silke individueel nog in actie, Silke heeft twee goede oefeningen gesprongen en mag tevreden terug kijken op haar wedstrijd. Voor meer info: www.gthgymnastics.com

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant