Wethouder Elly Beens verrichtte de openingshandeling van de nieuwe speeltoestellen achter het Oesdom op het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood. Anne, met kussentje mocht de wethouder de schaar voor de opening overhandigen.
Wethouder Elly Beens verrichtte de openingshandeling van de nieuwe speeltoestellen achter het Oesdom op het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood. Anne, met kussentje mocht de wethouder de schaar voor de opening overhandigen. Foto: STiP Fotografie

Feestelijke opening speeltoestellen bij het Oesdom

Algemeen

HEILOO - Een feestelijke dag, zondag 24 juni werden de nieuwe speeltoestellen bij het Oesdom op het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood door wethouder Elly Beens geopend. Onlangs werden deze geplaatst en inmiddels zijn ze al ontdekt door menig kind.

Op 16 september 2017 werd een vrijmarkt georganiseerd op het heiligdom. Het was een groot succes en er werd door jong en oud veel geld ingezameld. Dit geld was nodig voor de speeltoestellen bij het Oesdom. Steeds meer mensen komen naar het heiligdom en wat is er nu niet leuker dat als ouders of grootouders een kopje koffie bij het Oesdom gaan drinken de kinderen heerlijk kunnen spelen. Wethouder Elly Beens: "Deze speeltoestellen zijn een grote aanwinst voor deze plek en Heiloo." En niet alleen de opening van de speeltoestellen vond op deze zondag plaats. Het was tevens de afsluiting van de Familiedagen.

Tekst: Yvonne van Stiphout 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant