Afbeelding
Foto: aangeleverd

HSV 1 serieuze kampioenskandidaat voor zondag 2e klasse A

Sport Heiloo

HEILOO - Zondag 27 mei wordt in Zaandam de kampioenswedstrijd gespeeld en wel tegen Zaanlandia 1, de huidige nummer 1 van onze competitie.

HSV heeft 3 punten minder en een iets minder goed doelgemiddelde, maar bij een overwinning met 2 doelpunten verschil eindigen we op de 1e plaats in deze competitie!
Dat betekent dat het eerste gesteund moet worden en dat de supporters het team naar de overwinning moeten schreeuwen.

Bus!
Daarom wordt er een bus geregeld om zo veel mogelijk HSV supporters richting Zaandam te krijgen. Bijdrage voor een retourtje met de bus bedraagt E 5,- per persoon. Aanmelden kan vanaf nu via info@vvhsv.nl en de plaatsbewijzen worden toegekend op volgorde van inschrijving. Let op, vol = vol!

Een topjaar van de selectie verdient een feestje!
Maar, los van de uitslag van deze wedstrijd, kan er maar een conclusie worden getrokken: de mannen van Edwin Veenstra  hebben een TOP seizoen gespeeld. Daarnaast hebben de mannen van Leo van Meene, het tweede team, een periodetitel in de wacht gesleept. Ook zij kunnen een mooie kroon op het seizoen zetten. Om de selectie en de begeleiding te bedanken wordt er na de wedstrijd in Zaandam een gezellig samenzijn georganiseerd in 'De Basis'. Vanaf 16:30 uur is iedereen van harte welkom in de kantine en wordt er gezamenlijk gewacht op de terugkomst van de spelers en begeleiders van het eerste. Na binnenkomst worden de mannen bedankt voor een geweldig seizoen! Uiteraard ontbreken een gezellig stukje muziek en een lekker hapje  niet.

Hierbij dus een oproep aan allen die HSV een warm hart toedragen: kom zondag 27 mei naar de wedstrijd Zaanlandia 1 – HSV 1 en daarna naar 'De Basis' in Heiloo om een geweldig seizoen gezamenlijk af te sluiten. Tot zondag!

Voor meer informatie: www.vvhsv.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant