Afbeelding

Inschrijving Heilooër Open Jeugd Toernooi geopend

Sport Heiloo

HEILOO - Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni vindt bij TC Heiloo United het Heilooër Open Jeugd Toernooi plaats, een tennistoernooi voor spelers van 10 tot en met 18 jaar. Jeugdige tennissers van TCHU en andere verenigingen kunnen dit weekend op hun eigen niveau wedstrijden spelen. Het toernooi is daarmee geschikt voor beginnende en ervaren jeugdtennissers. De organisatie zorgt voor een spetterend programma en leuke verrassingen voor de deelnemers.

Vrijdagmiddag na school worden de eerste wedstrijden gespeeld. De kantine is geopend voor hongerige spelers en publiek. Ook zaterdag staan er wedstrijden op het programma, maar natuurlijk kan er ook gebruik worden gemaakt van het beachtennisveld. Aan het einde van de dag is er tennisspektakel met een clinic verzorgd door ons eigen trainerscollectief onder leiding van Rob Buntsma, in samenwerking met Wilson. We sluiten de dag af met een heerlijke barbecue. Zondag worden de laatste wedstrijden en finales gespeeld en vindt aan het einde van de middag de prijsuitreiking plaats.

Bij de indeling van spelers wordt natuurlijk rekening gehouden met niveau en ervaring. Iedereen van 10 tot en met 18 jaar kan dus gewoon meedoen en een fantastisch weekend hebben. Alle informatie is terug te vinden op www.tcheiloounited.nl. De inschrijving sluit op 8 juni.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant