Afbeelding

Doe mee aan het fotoproject of verhalenfestival

Cultuur Heiloo

HEILOO - Stichting de Buitenkans en GGZ Noord-Holland Noord hebben voor het jaarlijkse fotoproject en het verhalenfestival 2018 gekozen voor het thema: 'ONDERWEG'.

Mensen zijn eigenlijk altijd onderweg: op weg naar een bestemming, bekend of onbekend. Onderweg valt veel te zien en veel te beleven: er zijn vaak onverwachte ontmoetingen met onbekende mensen met boeiende reisverhalen. Wat is een grotere uitdaging dan elkaar deelgenoot te maken van nieuwe impressies en reisverhalen!?

Wij nodigen u ook dit jaar weer uit om deel te nemen aan het foto- en/of verhalenfestival onder auspiciën van Stichting De Buitenkans. Wij zien de inzending in de vorm van een foto en/of verhaal graag tegemoet vóór 1 juni 2018. U kunt maximaal vijf foto's insturen, met bij elke foto een korte toelichting van maximaal 250 woorden. De jury kiest de beste vijf inzendingen uit. De foto's van de winnaars worden afgedrukt op groot formaat banners en geëxposeerd op landgoed Willibrordus en bovendien op een televisiescherm geprojecteerd in galerie de Buitenkans.Ook kan men een verhaal (van ongeveer 500 woorden) of een gedicht, fantasie of realiteit of een mengvorm van beide, insturen. En ook voor dit onderdeel selecteert een jury de drie beste inzendingen. De winnaars ontvangen een (boeken)bon en het winnende verhaal wordt gepubliceerd in de Uitkijkpost. Iedereen kan deelnemen: GGZ cliënten worden met name uitgenodigd om mee te doen. Foto's en/of verhalen kunt u tot 1 juni 2018 sturen naar buitenkansfotoproject@gmail.com. Meer informatie en de spelregels vindt u op http://www.de-buitenkans.org

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant