Foto: aangeleverd.
Egmond Binnen

Inzamelactie rommelmarkt Eensgezindheid

EGMOND-BINNEN - De voorbereidingen voor de 48e grote rommelmarkt van Muziekvereniging Eensgezindheid die op 2 juni plaatsvindt in Egmond-Binnen zijn in volle gang. De eerste twee inzamelacties waren een groot succes.

De derde en laatste grote inzamelactie vindt plaats op zaterdag 19 mei. Deze dag kunnen inwoners van de gemeente Bergen en Heiloo hun spullen die bij de Muziekvereniging een tweede kans kunnen krijgen, beschikbaar stellen aan de ophaaldienst van de vereniging. Alles wat nog bruikbaar is, is welkom. Meubilair, potten en pannen, fietsen, glas en aardewerk, boeken, speelgoed, gereedschap, ijzerwaren, lampen, koel- vrieskasten, computerapparatuur, radio's, tv's, kunst en antiek, tuingereedschap, fotoapparatuur etc. Ook draagbare (gebruikte) kleding en schoenen zijn welkom.

Een telefoontje of e-mail naar een van de hieronder vermelde adressen is genoeg om ervoor te zorgen dat de spullen worden opgehaald. Tillen en sjouwen doen de medewerkers van de rommelmarkt. De rommelmarkt is bestemd om de kosten van de muziekopleiding te kunnen bekostigen, de instrumenten te kunnen vernieuwen en uniformen te kunnen aanschaffen.

Het aanbieden van spullen kan bij Piet Apeldoorn - 5061324, Vincent Pepping – 5065601 of Piet Zonneveld - 5065517. U kunt ook een e-mail sturen naar info@eensgezindheidegmond.nl.

Meer berichten