Samen met Jan Oostindie rolt wethouder Rob Opdam de bal in het instructiebad en 'opende' hiermee de baden met de gerenoveerde zwembadvloeren.
Samen met Jan Oostindie rolt wethouder Rob Opdam de bal in het instructiebad en 'opende' hiermee de baden met de gerenoveerde zwembadvloeren. StTiP Fotografie

"En nu een grote glijbaan"

Algemeen Heiloo

HEILOO - Woensdag 2 mei 'opende' wethouder Rob Opdam de gerenoveerde zwembadvloeren in zwembad Het Baafje. Samen met Jan Oostindie rolde hij ter opening een grote bal door een ballonnenboog.

Afgelopen twee seizoenen werd het zwembad, vlak na de opening van het zwembadseizoen, tot twee keer toe onaangenaam verrast. De tegelvloer van zowel het instructiebad als het peuterbad liet los. De structurele oplossing hiervoor werd aangedragen door de gemeente Heiloo in de vorm van een compleet nieuwe zwembadvloer voor beide baden. Geen tegels meer, maar een coating. Een egale zwembadvloer, anti-glij.

Tevens werden de kanten grotendeels vervangen door dezelfde coating. De randen langs het zwembad zijn inmiddels ook geschilderd in een mooie blauwe kleur. Op de vraag wat het volgende project is gaf Jan Oostindie antwoordt: "Een grote glijbaan".

Zwembad Het Baafje hoopt op een goed zwemseizoen en misschien een sponsor om zo volgend jaar de gewenste grote glijbaan te kunnen realiseren.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant