Heiloo

Oranje boven!

HEILOO - Koningsdag! Vandaag zijn er op verschillende plaatsen in het dorp oranje activiteiten georganiseerd. In dit artikel een overzicht van hoe Heiloo Koningsdag heeft gevierd. Veel plezier!

Vrijmarkt bij 't Loo
Het was goed druk op de vrijmarkt bij 't Loo. Om ongeveer zes uur vanmorgen waren de eerste enthousiaste verkopers al bezig om de beste plek te veroveren en hun spulletjes uit te stallen. De eerste 'goudzoekers' waren ook al vroeg van de partij. Op zoek naar een Rembrandt of Vermeer die ergens op zolder had staan verstoffen? Naast de verkoop van de kleedjes waren er ook creatieve manieren waarmee werd geprobeerd wat geld te verdienen. Er werd gefloten en gedrumd, er waren grabbeltonnen en pannenkoeken en er was een kop van jut. Ook kon je spekkies spugen voor het goede doel... Creatieve geesten genoeg dus. 

Heiloo West
In de speeltuin tussen Baetenburg en Boekestein was het ouderwets gezellig. Er was volop animo voor de bekende Koningsdagspelletjes. 

Plan Oost
Koningsdag 2018, was een feest bij Wijkvereniging Plan Oost! Kinderen, (groot)ouders, jeugdbrandweer Heiloo en natuurlijk de sponsoren en alle vrijwilligers: "Bedankt voor het mogelijk maken van dit mooie feest voor groot en klein."

Oranjebal in Ypestein
Traditiegetrouw vindt in Ypestein ook dit jaar Oranjebal Heiloo plaats. In de middag waren er spelletjes voor de jongere kinderen en kon waren er sportieve activiteiten voor de jeugd. De talentenshow Heiloo Got Talent, had dit jaar slechts drie deelnemers. Wies en Robin wonnen de eerste prijs met hun 'shuffle-act' en dat was zelfs te zien in het Jeugdjournaal. Als je dat terug wilt kijken, check dan de volgende link https://jeugdjournaal.nl/uitzending/32894-avondjournaal.html, op 18 min. 30 komt Heiloo in beeld!  De muzikale acts in de middag en avond zetten de tent flink op zijn kop en de voetjes gaan van de vloer.  Wifi Centraal is ter plekke om de bezoekers van Uitkijkpost.nl live beeld te brengen:

 
 

-

Meer berichten