Afbeelding
Foto: aangeleverd

Volgend weekend weer van de hoge!

Sport Heiloo

HEILOO - Verlang jij deze dagen ook zo naar een verkoelende duik? Gelukkig staat het zwemseizoen weer voor de deur: Op zaterdag 28 april opent Het Baafje in Heiloo de deuren. 

Nieuwe vloeren en schaduwplekken in Het Baafje
Een duik in het 50-meterbad, glijden van de glijbaan in het recreatiebad of speelplezier voor de allerkleinsten in het verwarmde peuterbad; van 28 april tot begin september is het weer elke dag mogelijk in Het Baafje. Tijdens de wintermaanden is er hard gewerkt om het zwembad klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Zowel in het peuter- als in het recreatiebad zijn nieuwe vloeren gelegd. Ook kan nu op meer plekken de schaduw opgezocht worden, dus ook als het héél erg zonnig is, houden bezoekers in Het Baafje het hoofd koel. Wie van de zon wil genieten, kan dat doen op de ligweide en het terras staat klaar om er een hapje of drankje te doen.

Vakanties en openingstijden
Voor iedereen met een zwemdiploma A liggen tijdens de vakanties regelmatig opblaas-spelen in het water. Tijdens de meivakantie, tot en met 6 mei, is het bad dagelijks van 12:00 tot 17:00 uur geopend. Tijdens de zomervakantie is Het Baafje de hele dag open. Andere openingstijden, tarieven, de activiteitenagenda en meer is te vinden op www.zwembadhetbaafje.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant