Foto: aangeleverd
Limmen

Lentekriebels in Limmen

LIMMEN - De tijd vliegt, nog maar drie en een halve week te gaan en de Bloemendagen vinden alweer plaats. Na een koude periode waarbij de hyacinten zich nog niet echt lieten zien, heeft het mooie weer van het afgelopen weekend de bloemen een groeispurt gegeven. Nog even en ze kunnen van het land gehaald worden. Veel deelnemers en vrijwilligers gaan meerdere avonden de velden in om de hyacinten te plukken.

Daarna begint het prikken, waarbij de meesten al op de zondag voor de start van de Bloemendagen beginnen om het mozaïek op tijd af te hebben voor zaterdagochtend. Iedereen is nog druk bezig met allerlei voorbereidingen en het begint al een beetje te kriebelen in het dorp. Afgelopen weekend is er dankbaar gebruikgemaakt van het mooie weer om de voortuin weer in orde te maken. Het is dan ook altijd een feest om door Limmen te rijden tijdens de Bloemendagen.

Op zaterdag 14 april is de laatste mogelijkheid om in te schrijven voor de Bloemendagen, op die datum wordt het routeboekje samengesteld. Voor degenen die nog mee willen doen: geef snel de Bloemendagen-kriebels door aan je vrienden, buren en familieleden en schrijf je in via www.bloemendagenlimmen.nl.

Meer berichten