Partners en wethouder Elly Beens tijdens het Appeltje Eitje-café in Herberg Jan.
Partners en wethouder Elly Beens tijdens het Appeltje Eitje-café in Herberg Jan. STiP Fotografie

Appeltje Eitje-café in Herberg Jan

Algemeen Heiloo

HEILOO - Vrijdagmiddag 6 april vond in Herberg Jan het eerste Appeltje Eitje-café van dit jaar plaats. Wethouder Elly Beens opende de bijeenkomst.

Tijdens deze eerste bijeenkomst van 2018 draaide het, net als bij de bijeenkomsten in 2017, om de verdeling van € 4000,00 uit het Appeltje Eitje-fonds. De Appeltje Eitje-partners verdelen dit fonds tijdens de bijeenkomst samen als partner en naar eigen inzicht. Er werden zes pitches gehouden door verschillende partners, ieder met een eigen initiatief. Ieder initiatief moest bijdragen aan een gezonde leefstijl, gericht zijn op inwoners van Heiloo en rekening houden met het thema van 2018 'Iedereen doet mee'. Winnaar van deze editie van het Appeltje Eitje café werden de dames van Health Fest Heiloo. Zij wonnen € 1.250,00 voor hun initiatief.

Benieuwd wat het winnende initiatief is en wat de andere vijf initiatieven zijn? Daarvoor verwijzen wij u naar de krant van 11 april 2018.

Tekst: Yvonne van Stiphout

De dames van Health Fest Heiloo tijdens hun pitch. Vierde van links Leonie Grossenbagt, daarnaast Patricia Ranzijn en daarnaast Lotte Blesgraaf
Miss Bean (Lotte Blesgraaf) zorgde tijdens het Appeltje Eitje-café voor de innerlijke mens.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant