Links: Leontine Zijlaard van Moorsel, rechts Liesbeth Zut
Links: Leontine Zijlaard van Moorsel, rechts Liesbeth Zut Foto: Wendy Boereboom - Tervoort

Leontine Zijlaard van Moorsel opent Fashion & Lifestyle Event Kèk Women

Algemeen Heiloo

HEILOO - Het Fashion & Lifestyle Event van Kek Woman in Pakhuis Dekker, werd vanmiddag enorm goed bezocht.

Het event werd geopend door niemand minder dan Leontine Zijlaard van Moorsel, begeleid door haar man Michael. Leontien deelde haar levensverhaal met de belangstellende aanwezigen. Ze vertelde onder andere over haar droom een keer de Tour de France te winnen. Deze meisjesdroom kwam uit in 1992, maar hieraan voorafgaand en in de periode die daar op volgde kende zij diepe dalen... Leontine vocht acht jaar tegen de slopende ziekte anorexia. Met steun van haar ouders en zus Wilma, die haar aanmoedigde op de lastige momenten in een etappe waar geen publiek stond, wist ze de ziekte met veel wilskracht te overwinnen. 

Na haar wielercarrière wilde Leontine ook graag andere mensen in beweging brengen. Zo organiseert zij bijvoorbeeld een Ladies Run en brengt ze een betaalbare sportkledinglijn op de markt. Sinds 2 1/2 jaar hebben Leontine en Michael het Leontine Huis, waar ze een veilig tweede huis willen creëren voor meisjes - en jongens - die kampen met eetproblematiek. 

Na de opening door Leontine, vertelt Liesbeth Stut - eigenares van Kèk Women -  wat er in de verschillende ruimtes allemaal te doen en te beleven is. Uiteraard is er volop aandacht voor de nieuwste zomermode, met daarin veel rood en kobaltblauw. Er was een fashion illustrator, je kon je wenkbrauwen "laten doen " of je laten opmaken en Tessa Koops was aanwezig met kleurrijke kleding voor kleinere èn grotere dames. 

Onder het genot van een hapje en drankje beleefden de aanwezigen een heerlijke middag. De reden waarom Liesbeth Leontine uitnodigde is omdat Liesbeth bij de pashokjes haar klanten vaak hoort klagen over hun figuur. Leontine drukt alle aanwezige vrouwen op het hart: "je moet naar jezelf in de spiegel kijken en zeggen: "ik ben gewoon een lekker wijf". "En mooie kleding geeft daarbij vaak net nog even dat beetje extra zelfvertrouwen", voegt Liesbeth hier aan toe.

Het is gezellig druk.
Illustrator Tessa de Graaf
Make-up by Marian

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant