Heiloo

Modeshow Golf Club Heiloo

HEILOO - Ook in 2018 presenteert Golf Club Heiloo de nieuwe collecties van Röhnisch en Under Armour weer met een bruisende modeshow. Noteert u vrijdag 16 maart in uw agenda?

Niet alleen wordt dan de selectie getoond die in de shop verkrijgbaar zal zijn, maar ook dat wat vanwege ruimtegebrek niet in de GCH-collectie is opgenomen! De kledingdeskundigen van GCH zijn uiteraard ook aanwezig en van harte bereid u alles te vertellen over de nieuwste trends en materialen in golfkleding. Naast de kleding is er natuurlijk ook weer aandacht voor de schoenencollectie van Under Armour.

U bent vanaf 17.30 uur van harte welkom en wordt ontvangen met een drankje. Voor na de show heeft Brasserie In 't Groen weer een speciale modeshowschotel op de kaart. De mo­deshow zelf - waarin wederom vele bekende gezichten zullen figure­ren - begint om 18.00 uur. Belangrijk: alléén op 16 maart krijgt u 10% korting op uw aanschaf uit de nieuwe collectie! Golf Club Heiloo hoopt u op 16 maart op de Lagelaan te mogen begroeten. Aarzelt u niet om vrienden en kennissen van andere clubs mee te nemen!

Meer berichten