Heiloo

Tips en Trends op het gebied van uiterlijke verzorging

HEILOO - Wie wil er nu niet mooi voor de dag komen. Het eerste dat anderen van jou zien is je uiterlijk. Dit wordt natuurlijk bepaald door de kleding die je draagt, maar ook door bijvoorbeeld jouw kapsel en hoe verzorgt jou nagels zijn. Als het gaat om uiterlijk kun je veel dingen zelf doen maar voor sommige zaken kan je wel wat hulp gebruiken. Eens in de zoveel tijd naar de kapper, de pedicure of een nagelstudio is geen overbodige luxe. Gelukkig is er altijd wel een professional in de buurt van Heiloo te vinden die jou hierbij kan helpen.

De kapper
We bezoeken allemaal wel eens een kapper om onze haren in model te laten brengen, een andere kleur te nemen of om een nieuw model aan te laten meten. Een nieuwe coupe kan verfrissend zijn en het is helemaal leuk als dit volgens de laatste mode is. Het voorjaar staat voor de deur dus ook op het gebied van haar zijn er nieuwe trends te verwachten. Als je lang haar hebt dan kun je deze lente en zomer goed gezien worden met een nonchalante knot of staart bovenop je hoofd. Heb je een kort kapsel waarbij de zijkanten en de achterkant van het haar zijn opgeschoren? Dan is een gewaagde trend dit voorjaar het laten aanbrengen van patronen of figuren met een tondeuse. Wil je graag een nieuwe kleur in je haar volgens de laatste trends kies dan voor een zandtint. De kapper in de buurt van Heiloo kan jou hier uitstekend over adviseren.

De pedicure
Omdat de lente in aantocht is betekent dit ook dat het weer beter gaat worden. We gaan minder warm gekleed naar buiten en kiezen dan waarschijnlijk sneller voor een paar mooie sandalen of slippers. Als er een echte warme dag op komst is, dan wil je natuurlijk wel dat je voeten er ook goed uitzien. Daarvoor kun je het beste een bezoek brengen aan de pedicure. Helemaal in de wintermaanden verzorgen mensen hun voeten vaak minder goed en dat terwijl zij een zeer belangrijk onderdeel zijn van jouw lichaam. Je loopt er immers dagelijks op. Er is altijd wel een pedicurepraktijk bij jou in de buurt als je in Heiloo woont die jouw voeten kan verzorgen en opknappen. Ook als je last hebt van een ingegroeide teennagel, eelt of een eksteroog dan kan een bezoekje aan de pedicure zeker geen kwaad. Zo kun je zonder zorgen die leuke nieuwe slippers of sandalen aan tijdens mooi weer.

De nagelstudio                                                                            
Natuurlijk mag in dit geheel een bezoek aan de nagelstudio niet ontbreken. Bij een nagelstudio worden jouw nagels verzorgd en mooi gemaakt. Ook dit kan volgens de laatste trends. De kleuren die dit voorjaar veel gebruikt gaan worden voor nagels zijn nude kleuren. Hierbij kun je denken aan kleuren zoals licht beige, lichtbruin en wit. Ook klassiek roze is een kleur die we veel terug zullen zien op nagels. Een bezoekje aan de nagelsalon zorgt niet alleen voor mooie nagels het kan ook nog eens heerlijk ontspannend en als een echt uitje aanvoelen.

Meer berichten