Foto: aangeleverd
Heiloo

Opkikker X op X

Elke week geeft Kringloopwinkel Keer op Keer een Opkikker van € 250,00 aan een vereniging of stichting.

De opkikkers van de maand februari zijn gegeven aan: team Stampertjes/Fred Scholte in Heiloo, fietsen voor KWF/Alpe d'huzes, Team 33 IJsbrekers in Heiloo, Cold Classic Car Experience voor Stichting Het Vergeten Kind en Sportraad Heiloo. Ook de Zware Hufters in Heiloo ontving een van de opkikkers.

Deze club van 4 vrienden rijden nu al voor het 7e jaar een zeer uitdagende tocht van een week door winterse gebieden. Uiteraard omdat ze dat zelf enorm mooie uitdaging vinden, maar ook om geld bijeen te brengen voor een goed doel. Na 6 jaar Carbagerun rijden ze dit jaar voor het eerst mee met de Cold Classic Car Experience en gingen daarom ook op jacht naar een mooi nieuw goed doel. In de zoektocht vonden ze al snel Stichting KEES. Helemaal gaaf wat deze stichting doet, zij ondersteunen mensen met een beperking door ze financieel de mogelijkheid te bieden om begeleid te bewegen en te sporten.

De Zware Hufters ondersteunen deze kleine stichting uit Heiloo erg graag, zodat er weer meer initiatieven mogelijk zijn. Ook de Opkikker van XopX helpt weer een leuke stap de goede kant op!

Deze Cold Classic Car Experiënce vindt plaats vanaf vandaag t/m 10 maart 2018 in het mooie en winterse Zweden en Noorwegen. Ze zijn te volgen via facebook en de site: http://www.dezwarehufters.nl

Wilt u ook in aanmerking komen voor een donatie? U kunt het formulier downloaden via http://www.stichtingxopx.wordpress.com of ophalen in de kringloopwinkel Keer op Keer.

Meer berichten