Afbeelding

Pleegouders gezocht

Human Interest Regio

Parlan Jeugdhulp zoekt voor Michel (14) en Jens (13) een pleeggezin in Castricum of omgeving. Maar er wachten meer kinderen op een pleeggezin. Op 7 februari organiseert Parlan een informatieavond over pleegzorg bij FC Castricum, De Bloemen 71a, Castricum. Aanvang 19.30 uur. Aanmelden kan via www.pleegzorgparlan.nl

Sommige kinderen maken veel mee. Zo ook Michel (14), Jens (13) en Chantal (10). Ze maakten een scheiding mee, hadden een tijd geen contact met hun vader en in 2014 overleed hun moeder. Vanaf 2016 wonen de broers gezamenlijk in een pleeggezin in Castricum. Hun zusje woont bij een vriendin van hun moeder. In het pleeggezin kwamen de jongens tot rust en is het contact met hun vader opgebouwd en verstevigd. Vader probeert een woning te vinden in Castricum en hoopt (op den duur) een rol te kunnen spelen in de opvoeding van de kinderen. Maar zo ver is het nog niet.

Het huidige pleeggezin kan vanaf maart niet meer voor de broers zorgen.
We zoeken 2 pleeggezinnen waar de jongens zich, apart van elkaar, verder kunnen ontwikkelen. Zelf geven ze de voorkeur aan Castricum of omgeving zodat ze op hun huidige school kunnen blijven. Zij hebben het daar naar hun zin.

Michel (14) zoekt een pleegouder die ook van familie houdt

Michel (14) zit in 3 Havo en wil de techniek kant op. Hij houdt van muziek (zelf maken) en van voetballen. Het is een leuke en sociale jongen die graag meedenkt en meepraat. Hij heeft van zijn moeder geleerd dat zijn mening ertoe doet. Contact met zijn broer, zus en zijn vader vindt hij heel belangrijk.

Jens (13) zoekt een pleegouder die houdt van discussiëren

Jens (13) zit in 2 Gymnasium, is hoogbegaafd en wil graag oogarts worden. Hij houdt erg van drummen en zit op voetbal. Het is een leuke en sociale jongen die graag meedenkt en meepraat. Hij heeft van zijn moeder geleerd dat zijn mening ertoe doet. Hij gaat ook graag de discussie aan. Contact met zijn broer, zus en zijn vader vindt hij heel belangrijk.

Bron en foto: www.parlan.nl
 

Afbeelding
Met het Veiligheidsbeleidsplan bouwt gemeente Heiloo aan een veilige samenleving Nieuws 9 minuten geleden
Kom genieten van de prachtige collectie historische bloemen bij Hortus Bulborum.
Hortus Bulborum Limmen opent het nieuwe seizoen Nieuws 2 uur geleden
Wethouder Tromp helpt de kinderen bij het planten van een pruimenboom op het plein.
Pruimenboom geplant bij Kinderdagverblijf De Vogeltuin Nieuws 14 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant