Afbeelding
Foto: aangeleverd

Project nieuwbouw Westerweg Heiloo

Algemeen Heiloo

Heiloo - Wethouder Fred Dellemijn en directeur Arnold Henselmans van Henselmans Bouw en Ontwikkeling plaatsten donderdag 1 februari hun handtekening voor de bouw van 12 woningen en 4 vrije kavels bij de Westerweg.


Wethouder Dellemijn is verheugd over dit mooie plan van 4 kavels en 12 woningen, met meerdere woningen in de sociale sector. Directeur A. Henselmans: ''Fijn om te zien dat wij in aanvulling op Oostweide en fase 1 Zuiderloo een nieuw project in de mooie gemeente Heiloo kunnen realiseren''.  
 
Henselmans ontwikkelt 12 rijwoningen en 4 vrije kavels bij de Westerweg 
Doordat de gemeente Heiloo en Henselmans Bouw en Ontwikkeling een overeenkomst hebben getekend, kunnen gemeente en Henselmans werken aan de uitwerking van een mooi plan. Nadat de procedure voor het uitwerkings- en inrichtingsplan is doorlopen, kan de uitvoering daadwerkelijk van start gaan.  Het plan bestaat uit 12 rijwoningen en 4 vrije kavels. De rijwoningen zijn geïnspireerd op de moderne schuurwoning. Buiten de afspraak met de gemeente verkoopt Henselmans nog eens 2 kavels. De verkoop van alle 6 vrije kavels start al in het voorjaar 2018. De verkoop van de rijwoningen start medio 2018 en de verwachting is dat in 2019 begonnen kan worden met de bouw.  Henselmans is een familiebedrijf met een 140 jaar lange historie, gevestigd in Noord-Scharwoude. Meer info is te vinden op: www.henselmans.nl 
 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant