v.l.n.r. achter: Esmee en Sophie v.l.n.r. midden: Dana en Feline v.l.n.r. voor: Alissa en Ellemieke
v.l.n.r. achter: Esmee en Sophie v.l.n.r. midden: Dana en Feline v.l.n.r. voor: Alissa en Ellemieke Foto: aangeleverd

Goede resultaten GTH-turnsters in tweede competitie

Sport Heiloo

BEVERWIJK/HEILOO - Zaterdag turnden de meiden van Gymnastiek- en Turnvereniging Heiloo (GTH) de tweede competitie. 

De wedstrijddag startte met de jongste meisjes aan de brug. Lisa liet een sterke oefening zien en scoorde 14.05. Daarna gingen de meisjes naar de balk, en op de vloer lieten zowel Mila (13.55)als Mare (13.50) een prachtige oefening zien. Op de andere baan was jeugdturnster Sara ook begonnen aan de wedstrijd, zij zette op de balk een hoge score neer: 11.80. Tijdens de tweede wedstrijd turnden de instappers; Ellemieke turnde op de vloer een mooie oefening en behaalde 13.55. 

De meisjes gingen verder op sprong; Alissa sprong twee mooie handstand plat. Het laatste toestel was brug, zowel Dana als Feline behaalden met een superoefening een 14.05. Gelijktijdig turnden Esmee en Sophie op de andere baan, zij hebben een goede wedstrijd gedraaid, Sophie scoorde hoog voor haar sprong, een goede half in half uit. Aan de brug wist Esmee een 11.20 binnen te slepen. De wedstrijddag zat er voor de helft op, de meiden van de derde wedstrijd stonden vol enthousiasme klaar om te beginnen. Yara en Floortje begonnen met sprong, daarna brug, het derde toestel was balk en Yara liet een superoefening zien (13.25). Zij sloten de wedstrijd af op de vloer met een 13.60 voor een keurige oefening van Floortje. Op baan twee turnden ook GTH-meiden. Feline begon de wedstrijd goed met een stralende vloeroefening en scoorde 10.10. De meiden sloten af op balk, Elise liet hier een sterke oefening zien (10.30). Tot slot nog de pupillen en junior. Jaline, Nina en Fira begonnen op balk, Fira turnde een stabiele oefening (12.60), daarna kwam vloer en sprong. De meisjes eindigden de wedstrijd aan de brug, Jaline liet een keurige oefening zien (14.15) en Nina scoorde een 15 rond voor een superoefening. Juniorturnster Lianne heeft een goede wedstrijd gedraaid met mooie oefeningen, onder andere een 10.20 voor brug.

Vierde prijs was er voor Dana, brons voor Fira, Esmee en Elise, zilver voor Yara en goud voor Mare, Floortje en Nina. Voor meer info: www.gth-heiloo.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant