Afbeelding
Foto: aangeleverd

BIEB Atelier, een creatieve activiteit voor kinderen.

Algemeen Limmen

LIMMEN - Bij de bibliotheek in Limmen kun je in de vakantie komen knutselen in het BIEB Atelier. Op woensdag 3 januari van 14.00 tot 15.30 uur kunnen jonge creatievellingen zich uitleven. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Knutselen

Na het voorlezen van een mooi verhaal gaan we knutselen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van ons BIEB Atelier, waarin een grote voorraad materialen te vinden is om je eigen kunstwerk te maken. Het is nog een verrassing wat we deze keer gaan maken. Natuurlijk wordt er tussendoor iets gedronken en gesnoept en na afloop maken we van de gemaakte kunstwerken een kleine tentoonstelling in de bibliotheek.

Aanmelden

Wil jij ook meedoen? Kom dan op 3 januari naar Bibliotheek Kennemerwaard locatie Limmen, Lage Weide 2a. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 3,50. Je kunt je aanmelden via de jeugdagenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl/jeugd of tijdens openingsuren bij de klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief