Alle winnaars, organisatie en burgemeester Romeyn op het podium
Alle winnaars, organisatie en burgemeester Romeyn op het podium

Magische uitreiking Ondernemingsprijs Heiloo

Algemeen Heiloo

Zaterdagavond was 'tout' ondernemend Heiloo aanwezig in de Cultuurkoepel voor de uitreiking van de Ondernemingsprijs Heiloo 2017. 

Het was een magische avond, die direct begon bij binnenkomst. De eerste prijs die werd uitgereikt was de publieksprijs. Deze werd gewonnen door Alleman Mode. In een persoonlijk woordje noemde Johan Alleman zijn vrouw Paulien een echte doorpakker en bedankte hij uiteraard de stemmers. 

De Rabobank 'In de Kijker' prijs was de tweede prijs die werd uitgereikt. Jacky Mol van Pakhuis Dekker was de gelukkige prijswinnaar, maar zij kon helaas niet aanwezig zijn. Mevrouw Dekker nam namens Jacky de prijs in ontvangst en was zichtbaar blij. 

Als hoogtepunt van de avond bleek dat er niet uiteindelijk niet alleen een ondernemingsprijs werd uitgereikt dit jaar, maar ook een ondernemersprijs. Deze laatste prijs is in het leven geroepen om ook de kleinere ondernemers te stimuleren en belonen. Dit jaar was de eer voor de ondernemersprijs voor Ed van Baar van IJssalon Di Fiorentina. Niet alleen Ed, maar ook zijn medewerkers die deze avond de bediening voor hun rekening namen waren blij verrast. 

De grote prijs, de Ondernemingsprijs 2017 ging uiteindelijk naar Kaptein. Anne en Mireille bedankten nadrukkelijk ook hun team van 90 medewerkers in Heiloo. 

Het was een magische avond, waarbij het programma werd aangevuld door 'table magicians'  die aan tafel het publiek vermaakten met vingervlugge trucs. De catering van de avond was in handen van: Os Steakhouse, Keuken met Karakter, Plaza Cinco, Il Corso en Di Fiorentina. 

Tekst: Linda van Rozendaal

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant