Afbeelding

Hulp gevraagd voor nieuwe zoekactie in Castricum naar Michael Haver

15 dec, 12:04 Algemeen Castricum

De familie van Michael Haver gaat zondag 17 december 2017 opnieuw zoeken in Castricum naar de vermiste Michael Haver (23), wie wil hen helpen? Ze proberen zoveel mogelijk mensen te mobiliseren. Er zullen kleine teams worden samengesteld die worden toegewezen aan kleine zoekgebieden.

Michael (roepnaam: Mike) rende op 20 november weg van zijn begeleiding in Castricum. Hij verbleef tijdelijk in GGZ instelling Dijk en Duin. Hij is ook gezien in Alkmaar en Heiloo, maar vele zoekacties waren helaas zonder resultaat. Hij heeft dringend medicatie nodig vanwege zijn katatonie. Hij kan verward zijn en lichamelijk helemaal verstijfd raken en kan zich dan mogelijk niet verstaanbaar maken. Hij had geen jas, medicatie, geld, mobiele telefoon of vervoermiddel bij zich. Toen hij wegrende droeg hij een fel groen T-shirt met daarover een zwarte trui, een spijkerbroek en blauwe Nike schoenen met wit logo. Zijn gezicht is nu smaller dan op de foto en hij heeft mogelijk baardgroei, ook had hij een brandwond bij zijn oog.

Wanneer? Zondag 17 december 2017

Hoe laat?  Briefing om 10.30u, start 11:00u tot uiterlijk 15.00u

Zoekgebied: Castricum, regio Dijk en Duin

Is de politie er ook? Nee, niet gepland, maar uiteraard hebben we de politie op de hoogte gebracht.

Waar verzamelen? Dijk en Duin

Heeft u vragen? Neem contact op met ZoekJeMee via 085-0606225 (Petra, Gert of Ruud staat je te woord) of e-mailadres vragen@zoekjemee.nl

Let op: Het e-mailadres dat u invult op het formulier wordt gebruikt om u op de hoogte te houden van de details van de zoektocht.
De gegevens die u invult worden alleen gebruikt voor deze zoektocht, ze worden niet aan derden verstrekt en ook niet ongevraagd binnen de groep gedeeld.

Aanmelden kan tot 16 december 2017 uiterlijk 17:00u op de volgende site: http://zoekjemee.nl/aanmelding-zoekactie-castricum/.

Bron: http://www.Zoekjemee.nl.

Kijk voor meer artikelen over de vermissing van Michael Haver op de volgende pagina: http://castricum.uitkijkpost.nl/zoek?zoekterm=michael+haver.

Michael Haver
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief