Afbeelding

Lichtpuntje in donkere dagen

Human Interest

HEILOO - De Parochiële Caritas Instelling Heiloo en de Diaconie Protestantse Gemeente Heiloo steunen mensen die moeten rondkomen met een minimum inkomen.

Evenals vorig jaar komen de twee organisaties met een financiële bijdrage en ontvingen zij financiële steun van kringloopwinkel Keer op Keer, Dorcas, het A.A.C. Lehmann Fonds, Dr. Hofstee stichting en enkele andere weldoeners.

Het aantal mensen, dat van een minimum inkomen moet rondkomen neemt nog steeds toe en is momenteel 450. "Alvast veel dank aan onze vaste donateurs waardoor we een eind in de goede richting komen. Mogen we u als lezer van de Uitkijkpost ook uitnodigen mee te doen aan deze actie?", luidt de oproep van de Parochiële Caritas Instelling Heiloo en de Diaconie Protestantse Gemeente Heiloo.

Voor de uitvoering van de Kerstactie 2017 is ter bescherming van de privacy samenwerking gezocht met de gemeente Heiloo waar de gegevens van mensen om wie het gaat, bekend zijn. De kerstgift wordt tegelijk met de uitkering in december overgemaakt en wordt niet gekort op de uitkering. De doelgroep wordt hierover per brief geïnformeerd. Voor een aantal inwoners van Heiloo een ' lichtpuntje in donkere dagen'. Dat is het uitgangspunt van Diaconie Protestantse Gemeente Heiloo.

Bank rek.: NL85RABO 0336470088, e-mail: diaconiepknoutlook@outlook.com, Parochiële Caritas Instelling Heiloo: Bank rek.: NL39RABO 0327062401, e-mail: pci.heiloo@gmail.com

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant