De onthulling van de Verhalenbank voor de Witte Kerk. Vlnr. Jeannette Braam, directeur bibliotheek Heiloo, Monique van Eeden, taalcoach en vrijwilligster Taalhuis, Jack van der Hoek,gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland voor Duurzaamheid, Bestuur en Cultuur en wethouder Elly Beens
De onthulling van de Verhalenbank voor de Witte Kerk. Vlnr. Jeannette Braam, directeur bibliotheek Heiloo, Monique van Eeden, taalcoach en vrijwilligster Taalhuis, Jack van der Hoek,gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland voor Duurzaamheid, Bestuur en Cultuur en wethouder Elly Beens (Foto: STiP Fotografie)
Heiloo

"Een verbinder in een modern jasje"

HEILOO - Vanmiddag vond de officiële onthulling plaats van de Verhalenbank voor de Witte Kerk. Jeannette Braam, Monique van Eeden, Jack van der Hoek en Elly Beens onthulden met z'n vieren de met mozaïek ingelegde betonnen bank.

De bibliotheek Heiloo heeft in Noord-Holland de Social Sofa 2017 gewonnen met het Taalhuis. Inmiddels heeft de bibliotheek besloten om de Social Sofa om te dopen in de Verhalenbank. Omdat plaatsing voor de bibliotheek niet echt een geschikte plaats is, heeft men in overleg met de gemeente besloten om de Verhalenbank voor de Witte Kerk te plaatsen. Zoals wethouder Elly Beens zei: "De bank is een verbinder in een modern jasje". Doordat mensen op de bank kunnen gaan zitten en in gesprek met elkaar kunnen gaan, verbindt de bank de mensen.

Voor een uitgebreid artikel verwijzen wij u naar de krant van zes december.

Tekst: Yvonne van Stiphout 

Meer berichten